آبتین حیدرزاده در گفت وگو با ایسنا، خاستگاه کرونای دلتا را کشور هندوستان دانست و اظهار کرد: این جهش مربوط به کرونای ووهان است که در هندوستان رخ داده است.
وی با بیان اینکه کرونای دلتا ذاتا توانایی سرایت بیشتری نسبت به ویروس اولیه دارد، تصریح کرد: این جهش جدید می تواند سریع تر افراد را بیمار کند و تعداد بیشتری از افراد در تماس قرار گرفته با فرد مبتلا به دلتا، بیمار خواهند شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، سرعت سیر اپیدمی دلتا در جامعه را بیشتر دانست و افزود: علائم این بیماری قدری متفاوت از کرونای اولیه است لذا براساس ادبیات علمی دنیا که تاکنون در اختیار ما قرار گرفته، بیماری دلتا بیشتر تمایل دارد به صورت گلودرد شدید و تب بروز کند.
حیدرزاده، با بیان اینکه کرونای دلتا بیشتر مانند یک سرماخوردگی شدید بروز خواهد کرد، گفت: این بیماری کمتر علائمی همچون سرفه دارد، اما بدن درد و سایر علائم بیماری بعد از چند روز اضافه می شود.
وی ادامه داد: سرعت بروز علائم این بیماری بیشتر شده و معمولا تا ۱۴ روز طول نمی کشد، بلکه بین دو تا چهار روز علائم خودش را بروز می دهند و ابتلا به صورت گروه خانوادگی است، یعنی اگر یکی از افراد خانواده با فرد بیمار در تماس باشد، همه اعضای خانواده با هم علائمشان بروز می کند.
معاون علوم پزشکی گیلان، احتمال بستری شدن بیماران دلتا را بیشتر دانست و یادآور شد: این بیماری تازه وارد کشور شده و هنوز درباره میزان مرگ و میر آن اطلاعات نداریم.
وی به سرعت گرفتن روند بیماری کرونا در استان گیلان اشاره کرد و گفت: اگرچه هنوز کرونای دلتا را در گیلان شناسایی نکردیم، اما به احتمال زیاد وارد استان شده، زیرا شاهد قرمز شدن شهرستان ها و در معرض قرمز قرار گرفتن مابقی هستیم.
حیدرزاده، از مردم خواست نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی به ویژه پرهیز از دورهمی و استفاده از ماسک جدی باشند و اضافه کرد: کل بستری های استان بیش از ۳۳۰ نفر است که سیر فزاینده بیماری را نشان می دهد.
کرونای دلتا به صورت سرماخوردگی شدید بروز می کند
معاون علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه کرونای دلتا بیشتر مانند یک سرماخوردگی شدید بروز خواهد کرد، گفت: این بیماری کمتر علائمی همچون سرفه دارد، اما بدن درد و سایر علائم بیماری بعد از چند روز اضافه می شود.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران